Födelsedagspresenter

Varje födelsedag ska firas ordentligt, oavsett om födelsedagsbarnet blir 1 år eller 100 år. Självklart ska man ordna en fest eller ett kalas och även ge jubilaren en och annan fin present. När du ska köpa födelsedagspresent kan du börja med att fråga födelsedagsbarnet vad hon eller han önskar sig. Du behöver inte följa födelsedagsbarnets önskan till punkt och pricka, men du får i alla fall inspiration.

Födelsedagspresenter till olika åldrar:

Om jubilaren ”har allt” eller inte verkar önska sig något får du använda fantasin eller leta bland våra tips till den som har allt. Utgå då gärna från din bild av hur födelsedagsbarnet är som person. En upplevelsepresent i form av pistolskytte passar kanske inte så bra till farmor som är ordförande i kyrkans syförening och har fem fadderbarn i Afrika.

Oavsett vad du väljer så se till att presenten visar att du har tänkt till. Den bästa presenten är den som överraskar mottagaren. Dessutom är det så att det i mångt och mycket faktiskt är tanken som räknas.

Slå in paketet

När du väl har valt ut en födelsedagspresent så kolla gärna in våra tips på roliga och kreativa paket- och presentinslagningar och gör din present lite extra unik!

Lämna en kommentar

preloader