18 års present

Här hittar du vår utvalda presenter till personer som fyller 18 år, du kan även avgränsa och bara visa presenttips till 18 åriga tjejer eller 18 åriga killar. Tiden när man fyller 18 år är spännande, världen öppnar upp sig och man får många friheter. Det går att ta körkort, man tar studenten och har kul med sina vänner.

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 341 resultat

Present till 18 åring

Att köpa presenter till tonåringar är svårt. Oftast vill de ha pengar, men det är inte alltid roligt att ge kontanter som present. Vad ska man då köpa? En 18-åring av idag är oftast teknikintresserad. Om personen ifråga spelar mycket datorspel kan en ny cool gamingmus eller tangentbord vara en bra – och ganska billig – present till 18-åringen.

En annan teknikpresent som varje tonåring skulle uppskatta är en ny mobil. Dock är de så klart ganska dyra. Ett nytt mobilskal, mobilfodral eller skärmskydd kan vara ett billigare alternativ och något som alltid behövs. Tonåringar har en tendens att tappa sina mobiler, så extra skydd skadar verkligen inte.

Bra och roliga 18 års presenter

Ytterligare ett alternativ till artonåringen som både är roligt och ganska billigt är att man köper någon sorts gadget, som exempelvis en annorlunda väckarklocka eller något finurligt pyssel.

Eller varför inte ge 18-åringen något spännande och roligt sällskapsspel? Vi har samlat ihop många coola och roliga små presenttips i den här kategorin.

Spännande upplevelse i present till 18-åringen

Slutligen gillar nästan alla – oavsett ålder – att få vara med om någon spännande upplevelse. Till just en 18-åring passar ofta mer actionfyllda och sportiga upplevelser. Det finns även aktiviter inom hälsa och skönhet att ge bort i presentkort som makeup och spa-besök.

preloader