20 års present tjej

Om du är ute efter en present till en tjej som fyller 20 år så har vi här valt ut bra sådana presenttips. Här finns både roliga prylar, kul upplevelser, presentboxar och personliga presenter som är utvalda för att passa bra att ge i present till en 20 årig tjej, oavsett om det är flickvän, dotter eller tjejkompis.

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 96 resultat

Bra present till 20 årig tjej

Här hittar du utvalda 20 års-presenter till henne och presenttips till 20 åriga tjejer, oavsett om det rör sig om en tjejkompis, dotter eller flickvän.

Rolig 20 års present tjej

Att köpa något roligt som en liten chokladfontän kan vara ett bra tips. Andra tips till 20-åringen kan vara ett muffinskit, en stekpanna som steker hjärtformade ägg eller fotoalbum och canvastavlor.

Du hittar många roliga prylar att ge bort i present i den här kategorin. Roliga presenter är dessutom som en bonus ofta billigare, det går att få tag på bra presenter för runt 100 – 200 kr.

20 års present dotter

Är du en förälder som ger bort en present till din 20 åriga dotter så vet du säkert redan vad hon vill ha. Pengar brukar alltid vara ett välkommet tillskott i 20-åringens liv. Kanske behövs extra pengar till körlektioner eller något annat ”bra” syfte?

Även presentkort på lite större belopp kan vara en fin present att ge sin dotter, 20-års dagen är ändå speciell och en betydligt större händelse jämfört med att fylla 19 eller 21.

Present till flickvän 20 år

Är du en pojkvän som ska köpa present till din flickvän som fyller 20 år så har du säkert redan lite koll på vad hon gillar och inte gillar. Bäst är så klart alltid att utgå ifrån hennes intressen.

Gillar hon smink och skönhet så finns det många skönhetsboxar med utvalda hudvårds, hårvårds och skönhetsprodukter.

Det är alltid uppskattat att ge bort en upplevelse eller aktivitet som ni gör tillsammans. Du kan antingen göra något själv, som att laga ihop en romantisk middag, eller köpa presentkort på upplevelse som ni gör ihop som besök på lyxrestaurang, spaweekend, hotellövernattning eller något mer äventyrligt som höghöjdsbana eller fallskärmshopp.

En parfym är en annan bra present, kändisar släpper ofta egna parfymer. Kanske har hennes idol en egen parfym? Saker som glittrar är inte heller fel. Ett snyggt mobilskal med pärlor är en idé.

Kanske har jubilaren spanat in någon snygg klänning inför födelsedagsfesten? Om hon har massor med smycken, kan ett smyckeskrin eller ett smyckesträd behövas. Eller varför inte en sminkväska?

Lista med bra presenter till 20 årig tjej:

  • Personlig present som kudde med tryck eller fotobok
  • Smyckesskrin
  • Parfym
  • Hudvårdsprodukter
  • Upplevelse eller aktivitet
  • Presentkort på kläder eller till favoritbutiken
preloader