40 års present

Det är stort att fylla 40 år – och inte alltid lätt att hitta en lämplig present. Här har vi därför valt ut bra presenter som passar bra att ge till just 40-åringar som upplevelser och lite lyxigare prylar.

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 162 resultat

Tips på 40 års present

Att fylla 40 år är helt klart en milstolpe. En person som fyller 40 år kan ibland känna av en liten ”kris”. I sådana fall är en upplevelse en perfekt present – få honom eller henne att känna sin ung och levande och för en stund glömma sin åldersnoja. I den här åldern börjar många också ofta  värdesätta just upplevelser och aktiviteter mer än prylar.

40 års present upplevelse

En tandemskärmflygning eller en tur i en luftballong kan vara ett bra presenttips för födelsedagsbarnet, upplevelser som ger lite spänning och adrenalin.

En spökmiddag för två är en annan annorlunda present. Musikal- eller teaterbiljetter eller ost- och vinprovning är tips på andra bra upplevelser.

  • Dryckesprovning (öl, vin, bubbel, whisky)
  • Övernattning på hotell med middag och frukost
  • Luftballongfärd eller helikoptertur
  • Presentkort på massage
  • Matprovning som choklad eller lakrits

Tips på exklusiv 40 års present

Utöver upplevelserna ovan – som ändå flera kan klassas som exklusiva och lyxiga – kanske du vill ge bort något fysiskt. Isåfall kan en kaffepress eller kaffekvarn för kaffeälskaren och hobbybaristan kunna vara något.

Om 40-åringen gillar matlagning finns det många passande presenter att ge bort – pastamaskin, japansk kockkniv, en blender eller ett ravioli startset vara något.

Andra tips är en exklusivare klocka eller varför inte ett klassiskt sällskapsspel som Trivial Pursuit?

preloader