50 års present man / pappa

I den här kategorin har vi valt ut bra 50-års presenter att ge till sin man eller pappa. 50-årsdagen är för många den ultimata födelsedagen, så då vill man oftast ge bort något speciellt till jubilaren. Här är man ju verkligen mitt i livet, förutsatt att man har planerat att fylla 100 år.

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 170 resultat

Hitta 50 års present man

När du väljer 50 års present till en man så är det viktigast vad han har för intressen. Gillar han sport, äventyr eller föredrar han lugnare aktiviteter som kultur och böcker? Gillar han saker och prylar eller föredrar han upplevelser eller aktiviteter? Här kommer bra 50 års presenttips som passar alla typer av män.

Upplevelse – 50 års present till pappa som har allt

Ska du ge en 50 års present till din pappa (som säger sig redan ha allt) så är en upplevelse ett väldigt bra presenttips. Själva upplevelsen kan han sen antingen göra med sin fru (om han har en sådan), med en vän eller med sina barn.

Exempel på upplevelser som är perfekta att ge till en pappa som fyller 50 år:

 • Skärgårdskryssning
 • Spa-hotell med övernattning
 • Luftballongfärd
 • Helikoptertur
 • Vinprovning
 • Whiskyprovning
 • Hotellövernattning i annan stad med middag
 • Lyxrestaurang med avsmakningsmeny

Hur mycket ska man ge i present till 50-årig man?

Vad är då lämpligt att ge till en 50 årig man? Det beror lite på. 50 års dagen är som nämnt en väldigt jämn och viktig högtid så man bör ge något lite finare.

Det viktigaste är egentligen din relation till 50-åriga mannen ifråga. Är det din pappa eller din man så bör du ge en finare present. Du ska inte behöva bli ruinerad på köpet – men presenten bör kosta mer än vad 48 års presenten och 49 års presenten gjorde.

Kommer 50-åringen att ha ett stort kalas eller fest bör man för den sakens skull även ge en lite finare present. Slutligen får du ta i beaktning din ekonomi, ge inte bort en dyrare present än vad du har råd med. Det är som alltid annars tanken som räknas!

Billiga & roliga 50 års presenter till man

Om du inte har råd att ge bort en dyr guldklocka, så kommer här några bra. Ett tips på en fiffig present är en elektronisk slipshängare. Perfekt för att hålla koll på alla slipsar, kostar dessutom bara några hundralappar.

Om jubilaren gillar matlagning, skäm bort honom med ett exklusivt set av kockknivar. Går att få för runt tusenlappen. Ett annat tips är utrustning som konverterar VHS-filmer till datorn. En man i denna ålder, har nämligen garanterat massor med gamla hederliga VHS-filmer med härliga minnen som ligger och skräpar.

Ett rakningskit i ett fint etui eller snygga whiskyglas är tips på andra prisvärda presenter. Även de här presenterna går att få för några hundralappar.

Slutligen är olika personliga presenter ett bra tips på present att ge till en 50-årig pappa. Hit hör förkläde med namn (t.ex. världens bästa pappa), snapsglas med namn i låda, karaff och tillhörande glas med gravyr, ölglas med gravyr och ostbricka med namnet i gravyr.

Tips på lite billigare – men ändå bra – presenter till en man som fyller 50 år:

 • Rakkit med dubbelblad och borste
 • Elektronisk slipshängare
 • Kockknivar
 • Personliga presenter
preloader