60 års-present & 65 års-present

Vad ger man till en person som redan har allt? Personliga presenter är alltid säkra kort. Fotografier är minnen och blir uppskattade presenter oavsett om de ges till en kvinna eller en man. Köp en canvastavla med ett foto på familj och vänner. Eller ordna med ett fotoalbum med bilder på hela släkten. Om du vill ge en roligare variant av fotoalbum kan du göra en seriestrip; hela släktens liv som en serie, där du kan skapa eget fotokollage med egna texter. Till 60-åringen fungerar det också utmärkt att ge bort en upplevelse. Ost- och vinprovning för två eller chokladprovning. På en chokladprovning får man inte endast smaka på choklad, utan lära sig mer om chokladtillverkning samt chokladens historia.

65 års present mamma/kvinna

Tips till 65-årsjubilaren är annorlunda och uppiggande presenter för välmående och avkoppling alternativt mumsiga godsaker. Mikrovågstofflor för kalla dagar är utmärkta presenter. Lägg dem i micron en kort stund och de kommer värma de kallaste fötterna. Doftande värmeljus, te och choklad är presenter med en avkopplande effekt. En korg med massor av hembakade godsaker får vilken person som helst att känna sig bortskämd. Eller om födelsedagsbarnet vill baka själv, kan man ge bort ett muffinskit. Om hon är en finsmakare kan en vinluftare vara något. Den låter vinet andas så att det smakar ännu bättre. En annan present av det klassiska slaget är ett pärlhalsband. Kvinnor blir aldrig för gamla för smycken.

65 års presenter pappa/man

En man som fyller 65 år, har hunnit samla på sig ett antal saker. Förmodligen har han ”allt”. Det kan därför vara svårt att veta vad man ska ge bort. Om du vill ge bort en rolig teknikpryl, kan du köpa en liten massagerobot. Den vandrar tyst omkring på ryggen och både kliar svåråtkomliga ställen och masserar. För naturälskaren kan en upplevelsepresent med naturen i fokus vara speciellt uppskattad. Eller varför inte en bok med olika sorters svampar, för svampplockaren? En hängmatta för lata dagar, ett klurigt pussel för tidsfördriv – det finns massor av spännande presenter för 65-åringen.

show blocks helper

Välj prisintervall:

web
stats