Alla hjärtans dag present

Här hittar du våra utvalda tips på alla hjärtans dag-presenter till både honom och henne. Ge bort något fint, romantiskt eller speciellt som present till någon du tycker om på alla hjärtans dag. Detta oavsett om presenten är till din flickvän, pojkvän, sambo, fru eller man som ska ha presenten.

Tänk på att köpa din alla hjärtans dag present i god tid på nätet så du hinner få hem paketet innan alla hjärtans dag!

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 183 resultat

Alla hjärtans dag -presenterAlla hjärtans dag present till pojkvän & flickvän

Glöm inte att ge bort något fint och romantiskt present till någon du tycker om på alla hjärtans dag. Här hittar du bra presenter till alla hjärtans dag, oavsett om det är till din flickvän eller pojkvän.

Presenter till alla hjärtans dag

Glömmer du att fira din älskade på Alla hjärtans dag kommer du nog att få höra det under lång tid framöver. Se till att fira den du håller mest kär med både omtanke och en fin gåva.

Vad är då lämpliga presenter till Alla hjärtans dag?

Alla hjärtans dag present flickvän

Rosor, en chokladask eller en flaska vin går självklart hem, både till mannen och kvinnan, men samtidigt vill du kanske ge något mer beständigt eller något som ger ett minne för livet. Det behöver inte handla om klassiska kärleksgåvor, såsom smycken eller nya underkläder.

En upplevelse, som ni deltar i tillsammans, är ett minst lika bra val. Det finns mänger av upplevelser att välja på för Alla hjärtans dag. Varför inte åka på en weekendresa tillsammans, med en lyxig hotellvistelse, ett besök på ett spa och en god middag? Eller vad sägs om att boka in en egen kock för ett gastronomiskt äventyr hemma?

Alla hjärtans dag present pojkvän

Andra upplevelser du kan fundera på att ge till din pojkvän på alla hjärtans dag är sådana som innehåller lite mer äventyr. Ballongflyg, gokart, isklättring, en kanotkurs eller en takvandring är exempel på äventyrliga upplevelser.

Det är bara din fantasi som sätter stopp för vad du och din partner kan göra på Alla hjärtans dag.

Hur ska man välja present till alla hjärtans dag?

Att välja present till denna kärlekens dag kan vara lika svårt som att kliva ur sängen måndag morgon. Men det kan också vara ett sant nöje när du väl får insikt i hur många alternativ på Alla hjärtans dag-presenter som finns.

Varför inte börja med att bjuda din kärlek på brunch på ditt favoritställe? Ett bättre sätt att starta en dag på än att nyfiket spatsera omkring och välja vad man kan tänka sig att stoppa i magen är svårt att hitta. Ta dig sedan vidare till närmsta spa och unna dig och din käresta en massage.

Koppla av med en värmande bastu eller flyt omkring i poolen tills ni känner er nöjda. En dag på ett spa kan onekligen vara en välbehövlig återhämtning för såväl kropp som själ. Ta sedan en Afternoon Tea och njut av stora koppar te, rört smör, hemmagjord citroncurd och vispgrädde till sconesen.

För den som är äventyrligt lagd kan en paddeltur med kajak vara en härlig aktivitet. Fler och fler upptäcker den underbara känslan som det innebär att glida fram på vattnet och upptäcka sin stad från ett helt nytt perspektiv.

Romantiska presenter till pojkvän eller flickvän på alla hjärtans dag

För den som är sugen på att ta det äventyrliga ett steg längre eller som bara tycker att kärlekslivet gått i stå finns det ett par tärningar kallat Förspel. Tärningarna låter er överrumplas av olika uppmaningar och tar er till festliga och oväntade platser. Och för dem som föredrar att ha ljuset släckt så lyser tärningarna i mörkret.

Om man absolut vill ge bort en gåva finns det ett mycket enkelt men bra tips. Köp en ram, sätt i en fin bild och föreviga ett ögonblick ni delat. Det blir en perfekt Alla hjärtans dag-present i form av något mer bestående. Andra säkra tips är att köpa fina bad- och skönhetsprodukter eller massageprodukter såsom en hårborste som även kan användas för hårbottensmassage.

I den här kategorin hittar du romantiska presenter att ge bort till din käresta som antingen Alla Hjärtans Dag-present eller som en romantisk gåva på födelsedagen. Här hittar du romantiska presenter du kan ge bort i gåva till både honom och henne för att visa din uppskattning.

preloader