Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag -presenter

Här hittar du våra utvalda tips på alla hjärtans dag-presenter till både honom och henne. Ge bort något fint, romantiskt eller speciellt som present till någon du tycker om på alla hjärtans dag, oavsett om presenten är till din flickvän, pojkvän, sambo, fru eller man som ska ha presenten. Tänk på att köpa din alla hjärtans dag present i god tid på nätet så du hinner få hem paketet innan alla hjärtans dag!

Presenter till alla hjärtans dag

Glömmer du att fira din älskade på Alla hjärtans dag kommer du nog att få höra det under lång tid framöver. Se till att fira den du håller mest kär med både omtanke och en fin gåva. Vad är då lämpliga presenter till Alla hjärtans dag?

Visa mer text »

Rosor, en chokladask eller en flaska vin går självklart hem, både till mannen och kvinnan, men samtidigt vill du kanske ge något mer beständigt eller något som ger ett minne för livet. Det behöver inte handla om klassiska kärleksgåvor, såsom smycken eller nya underkläder. En upplevelse, som ni deltar i tillsammans, är ett minst lika bra val. Det finns mänger av upplevelser att välja på för Alla hjärtans dag. Varför inte åka på en weekendresa tillsammans, med en lyxig hotellvistelse, ett besök på ett spa och en god middag? Eller vad sägs om att boka in en egen kock för ett gastronomiskt äventyr hemma?

Andra upplevelser du kan fundera på är sådana som innehåller lite mer äventyr. Ballongflyg, gokart, isklättring, en kanotkurs eller en takvandring är exempel på äventyrliga upplevelser. Det är bara din fantasi som sätter stopp för vad du och din partner kan göra på Alla hjärtans dag.

« Mindre text

show blocks helper

Välj prisintervall:

web
stats