Barn & ungdom

Att komma på en present till barn och ungdomar behöver inte vara så svårt. Egentligen behöver du bara fråga lite stillsamt vad de önskar sig till födelsedagspresent eller julklapp. Du kommer förmodligen baxna över hur detaljerade barnen är i sina beskrivningar!

Leksaker står högt i kurs bland de lite mindre barnen. Småbarn blir glada för bilar, dockor, lärande leksaker, musikspelare och liknande, medan de flesta av de lite större barnen älskar TV-spel, böcker, DVD-filmer och sportutrustning av olika slag.

När barnen börjar komma upp i tonåren står underhållning i fokus. Det är viktigt att du kommer ihåg är att ungdomarna är mycket noga med vilken typ av underhållning de konsumerar. Helst vill ungdomarna välja böcker, film, musik, spel och liknande helt själva. Av den anledningen kan det vara en god idé att ge bort presentkort i stället för specifika titlar.

En annan kategori presenter som du ska vara lite försiktig med är kläder. Visst, tonåringen kan ju byta kläderna om han eller hon inte skulle vara nöjd, men enklast och mest smärtfritt är att ge bort ett presentkort.

Den sportiga tonåringen uppskattar säkerligen att få följa med på sportarrangemang och matcher. Ett par biljetter till en ishockey- eller fotbollsmatch är alltså en utmärkt present. För den äventyrlige tonåringen kan en actionfylld upplevelsepresent vara det bästa valet.

show blocks helper

Välj prisintervall:

Visar alla 2 resultat

web
stats