Billiga presenter

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 67 resultat

Riktigt billiga presenter

I kategorin billiga presenter har du en stor valfrihet. Du har en hel uppsjö av exempelvis skönhetsprodukter, gadgets, böcker, godis och roliga frågespel eller kortspel att välja mellan. Så, vad ska du välja? Det är egentligen ganska enkelt. Fundera lite kring hur mottagaren tycker och tänker om att få presenter samt vad hon eller han är intresserad av. För den som tycker om att läsa är en eller ett par pocketböcker en utmärkt present.

När det gäller skönhetsprodukter och liknande kan det vara svårt att hitta riktigt billiga presenter, men för en hundralapp kan du till exempel få ett rakset, en bra hudkräm, ett näringsgivande balsam, etc.

På senare tid har gadgets fått en given plats i kategorin billiga presenter. Gadgets är småprylar som bjuder på mycket nöje till en billig penning. Några exempel på gadgets är till synes omöjliga pussel, radiostyrda minihelikoptrar, roliga lampor och unika muggar. När det gäller upplevelser är det svårt att komma riktigt billigt undan, men en kurs, en stadsvandring eller så kallad mordvandring, en halvtimmes fotosession med en professionell fotograf samt olika former av mat- och dryckvandringar behöver inte kosta så många hundralappar.

Det går även att köpa billiga presentkort som en form av billig present, det går ibland att köpa presentkort för så lite som 50 kr, även om 100 kr presentkort är vanligare.

preloader