Doppresenter

Välj prisintervall:

Visar 1–48 av 257 resultat

Presenter vid dop och namngivning

Dopet är den första stora högtiden för ett barn. Barnet med mycket stor sannolikhet inte att minnas själva dopceremonin och vilka som var på plats i kyrkan, men med rätt doppresenter kan barnet, när hon eller han blir äldre, ändå kunna känna att dopet var en viktig händelse i livet.

Smycken som doppresent

Smycken är de mest klassiska doppresenterna. Berlocker och halsband är till exempel mycket vanliga doppresenter. När man ger smycken till det lilla barnet är tanken att barnet ska kunna bära smyckena när hon eller han blir äldre. Det är heller inte ovanligt att man ger bort ett smycke till mamman eller pappan som ett minne av dopet. Det finns många varianter av dopsmycken att välja mellan. Är du ute i god tid ska du se till att även få smycket graverat, med datum, namn och kanske en hälsning.

Leksaker, kläder och pengar

Andra utmärkta doppresenter är leksaker och kläder. Föräldrarna själva önskar nog helst att barnet får så mycket kläder som möjligt i doppresent. Eftersom dopdagen är speciell bör du helst inte välja budgetalternativ. Detsamma gäller leksaker och andra saker som barnet behöver i vardagen.

En annan typisk doppresent är pengar. Du kan med fördel sätta in en viss summa pengar på ett sparkonto med tanken att pengarna ska växa fram tills barnet blir myndigt.

preloader