Exklusiva & Lyxiga presenter

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 146 resultat

Exklusiva och lyxiga presenter (till honom & henne)

För dig som vill ge bort det där lilla extra, en lyxig och påkostad present så har du hamnat i helt rätt kategori. Till exklusiva och lyxiga presenttips hör t.ex. upplevelser (som champagne- eller vinprovning), designprylar, handblåsta vin- eller champagneglas, smycken i guld eller silver och designmöbler.

Om det finns tillfälle att ge bort en riktigt dyr och lyxig present kan det vara svårt att veta var man ska börja leta. När man talar om presenter i allmänhet är det ju mer jordnära saker man avser.

Så fort du har bestämt dig för vilken kategori av presenter eller upplevelser du vill botanisera i blir det dock lite enklare.

Lyxiga presenter till flickvän och henne

En uppskattad lyxig present som många kvinnor uppskattar är smycken. En lyxklocka, ett pärlhalsband eller ett smycke klätt med mängder av diamanter är aldrig fel.

Egentligen är det så enkelt som att ju fler ädelstenar som sitter på smycket eller klockan, desto dyrare och mer exklusiv blir presenten.

Märkeskläder och skor från de större designhusen är andra exempel på lyxiga presenter. Då det kan vara svårt att alltid välja rätt klädesplagg fungerar även presentkort till lyxmärke riktigt bra.

Lyxiga presenter till pojkvän och man

Vanliga exempel på dyra och lyxiga presenter till en pojkvän eller man är exklusiv whiskyprovning, handblåsta whiskyglas eller en påkostad upplevelse.

I kategorin dyra presenter brukar man även placera resor till de mest fantastiska resmålen, med boende på ett femstjärnigt hotell. En resa till Dubai med boende på det sjustjärniga (!) Burj Dubai blir en present mottagaren sent ska glömma.

Även du som kanske funderar på att ge bort en upplevelsepresent har mycket att välja mellan. Den dyraste upplevelsen som finns över huvud taget är en rymdtur med Virgin Galactic.

Om du vill komma lite billigare när du väljer lyxig present till honom kan du välja en upplevelse där får uppleva i tyngdlöshet vid fallskärmshopp.

preloader