Inflyttningspresenter

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 118 resultat

Tips på bra inflyttningspresenter

När någon flyttar in i en ny lägenhet eller ett nytt hus ska du självklart komma med en liten inflyttningspresent. Att byta boende är ju en ganska stor händelse i livet och det kan vara värt att fira lite extra. Vad är då en bra inflyttningspresent?

Det första man tänker på är naturligtvis något som mottagaren kan använda i sitt nya hem. Inredningsdetaljer och prydnadssaker kan vara bra presenter, men det gäller att du vet lite om vad mottagaren tycker om och lite om hur bostaden ser ut. Den nyblivna villaägaren blir nog glad över att få fina ljuslyktor till uteplatsen. Den som har flyttat in i en lägenhet tackar nog inte nej till en skön matta för balkongen. Möjligheterna är oändliga.

Du behöver dock verkligen inte hålla dig till inrednings- och prydnadssaker. En personlig present fungerar minst lika bra. Om du känner mottagaren mycket bra kan du till exempel göra en scrapbook med minnesvärda bilder.

Sedan är det självklart inte fel att komma med en korg full av godsaker. Choklad, vin, ost och kex – det är bara att fylla korgen till brädden med delikatesser. Du kan även stoppa ner ett presentkort i korgen som en ytterligare inflyttningspresent.

preloader