Mors dag present

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 143 resultat

Bra presenter till mors dag

Den sista söndagen i maj varje år är det dags att fira mamma lite extra. I modern tid har Mors dag firats sedan tidigt 1900-tal, men traditionen har anor som sträcker sig ända tillbaka till antikens Grekland. Vad är då lämpliga presenter till mamma på Mors dag? Svaret är att det beror på hur mamma är som person. En mamma kanske uppskattar skönhetsprodukter, medan en annan hellre vill ha en god bok. Vissa mammor vill helst ha en DVD med favoritskådespelaren medan andra vill ha en god flaska vin.

Åldern på din mamma spelar också in vid valet av present, en ung mamma runt 30 år vill ha en annan typ av presenter än dig som köper present till din 60- eller 70-åriga mamma.  En sak som dock går hem hos de flesta mammor är personliga presenter. Det finns till exempel en mängd roliga Fyll-i-böcker som du fyller i innan du slår in och överlämnar. En sådan present är inte bara rolig för stunden utan kan ge glädje i många år framöver.

En upplevelsepresent är ett annat bra presenttips på Mors dag. Upplevelsepresenter finns i många varianter. Kanske kan en show med middag vara ett bra alternativ? Eller en vinprovning med väninnorna?

Hur är det då med saker till hemmet? Visst, det finns mammor som älskar att få inredningssaker och prydnadssaker för att dekorera och göra fint hemma, men det är i de flesta fall en bättre idé att ge mamma något som bara är till för henne. Om du vet din mammas stil på inredningsprylar så är det en bra present, annars kan ett presentkort i någon heminredningsbutik vara ett alternativ.

preloader