Presenter till flickvän

Till flickvännen kan du antingen ge en present som hon har användning för i vardagen eller en present som mer är ett tecken på din kärlek till henne. Det bästa är dock självklart om presenten är både och!

Presenter som flickvännen kan ha användning för i vardagen finns i många former. Varför inte köpa en vacker scarf eller en god doft? En handväska, plånbok eller någon annan accessoar uppskattas förmodligen också. Om du inte riktigt vet vad din flickvän har för preferenser fungerar dock ett presentkort nästan lika bra.

Visa mer text »

Om du vill ge bort ett kärleksbevis är det bara din fantasi som sätter begränsningarna. En populär kärleksgåva är värmenallen. På utsidan är den en gullig nalle. Insidan är dock fylld med vete, som håller värmen länge efter bara någon minut i mikron. Andra bra kärlekspresenter är kompletta skönhetspaket, en presentask med choklad, lyxiga underkläder, fotoalbum och canvastavlor. Du kan heller inte göra fel genom att ge flickvännen ett vackert smycke.

En annan bra idé är att boka in en upplevelse för två. En champagneprovning eller en vin- och ostprovning kanske kan vara något? En timmes massage för två på ett lyxigt spa är ett annat bra tips.

« Mindre text

show blocks helper

Välj prisintervall:

Visar 1–24 av 99 resultat

web
stats