Presenter till mamma

Välj prisintervall:

Visar 1–48 av 177 resultat

Presenter till din mamma

Man ska alltid fira sin mamma så mycket det bara går, framför allt på mors dag och på hennes födelsedag. Tänk bara – utan mamma hade du inte funnits. Bara det faktum att mamma spenderade nio månader av sitt liv med svullna fötter och illamående är en orsak till att fira henne!

Ingen mamma är den andra lik, men visst finns det några saker som de flesta mammor tycker om att få i present. En bra bok, ett presentkort i favoritbutiken, en prenumeration på en tidning, en god doft eller olika skönhetsprodukter uppskattas alltid.

Personliga presenter av olika slag är också bra presenttips till mamma. Med en fotobok kan du ge mamma en samling fina minnen. En canvastavla eller ett smycke med gravyr är två andra alternativ när du vill fira mamma med en personlig present.

Exempel på andra presenter kan vara fiffiga husgeråd, en morgonrock, exklusivt godis, några flaskor vin, en ny väska eller plånbok, en vacker scarf eller en skönhetsbehandling. Om mamma skulle tycka om att få resa iväg över en weekend kan en spahelg vara den perfekta presenten. Du har även mängder av andra upplevelsepresenter att välja mellan. Eller så kanske en kurs kan vara något? Du kan till exempel boka en danskurs, språkkurs eller matlagningskurs till mamma.

preloader