Presenter till pappa

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 152 resultat

Presenttips till din pappa

Alla pappor är olika, men alla pappor har det gemensamt att de tycker om att bli firade och få fina och omtänksamma presenter. Som pappa jobbar man och står i, och tar hand om barn och familj. Att då några gånger per år bli uppmärksammad och firad ordentligt uppskattas mycket.

När du funderar på present till pappa kan du först fråga vad han egentligen önskar sig. Många går omkring och tänker att ”den där saken skulle jag verkligen behöva”, men sedan släpper tanken eftersom det finns andra saker som är viktigare att köpa. Din pappa har förmodligen en ganska diger lista på saker han verkligen önskar sig.

Om du vill bestämma själv kan du sondera utbudet av roliga presenter, upplevelsepresenter och användbara presenter. En rolig present är en sak som ger upphov till skratt och nöje. Om pappa har barnasinnet kvar blir han säkert glad för någon radiostyrd pryl eller någon annan rolig teknisk pryl. En rolig manick eller leksak som kopplas till USB-porten på datorn kan vara den perfekta presenten. När det gäller upplevelsepresenter ska du välja aktivitet utifrån vilka intressen pappa har. Är han äventyrlig, varför då inte slå till på en tur i en rib-båt i skärgården eller en dag på racingbanan? Tycker han mer om mat och dryck kan en öl- eller vinprovning eller en matlagningskväll vara lämpliga alternativ.

preloader