Presenter till tonåringar

Inga produkter hittades som motsvarar ditt val.

Det finns nog ingen åldersgrupp som det är så svårt att köpa presenter till som just tonåringar. Det enda de verkar vilja ha är pengar, och det i massor. Lyckligtvis blir de flesta tonåringar ändå glada över att få riktiga presenter.

Många tonåringar är mycket teknikintresserade och de konsumerar mycket underhållning. En mp3-spelare, en surfplatta, en mobiltelefon eller en spelkonsol står nog högt upp på många tonåringars önskelistor. Spel till datorn eller konsolen står också högt i kurs, både hos flickor och pojkar.

Kläder är en annan sak som intresserar tonåringarna, inte minst flickorna. Tonåringen väljer gärna kläder själv, så ett presentkort i en klädbutik, eller ett presentkort som gäller för alla butiker i en hel shoppinggalleria, är nog det bästa valet. Med den sistnämnda varianten av presentkort kan tonåringen fritt botanisera bland kläd- och skobutikerna för att hitta sina favoriter.

Sedan är det få tonåringar som tackar nej till att få gadgets och andra roliga prylar i present. Tonåringen må vara på väg mot vuxenlivet, men du gör sällan fel om du ger tonåringen en annorlunda väckarklocka, ett klurigt pussel, annorlunda godis (exempelvis godis med insekter!) eller ett lite mer vågat sällskapsspel. Om du inte kommer på något speciellt kan ett presentkort i en teknikaffär vara det bästa valet.

preloader