Roliga julklappstips

Välj prisintervall:

Visar 1–48 av 384 resultat

Vem vill inte ha en rolig julklapp? Det spelar ingen roll om man är ung eller gammal. En rolig julklapp ger glädje på ett helt annat sätt än ett par strumpor. Dessutom är det betydligt mer givande att ge bort en rolig julklapp än ett tiopack strumpor. Strumpor går alltid åt, men särskilt roliga är de inte. Att komma på den perfekta roliga julklappen är dock inte alla gånger en enkel sak. Ofta är det ju så att man helt enkelt snubblar på roliga saker när man inte direkt letar. När julafton närmar sig och det börjar bli bråttom att ordna med julklapparna har man inte alltid tiden att leta land och rike runt efter skojiga julklappar. Då kan det vara bra med roliga julklappstips.

Gadgets och roliga prylar

Gadgets och andra häftiga prylar, antingen de är elektroniska eller inte, är perfekta som roliga julklappar. Gadgets kan översättas med leksaker, som främst har vuxna som målgrupp. Med gadgets av olika slag har det helt plötsligt blivit accepterat för mammor och pappor och mor- och farföräldrar att ta fram den lekfulla sidan hos sig själva. Gadgets kan vara saker man har användning för i vardagen, såsom till exempel mobilskal, fiffiga väckarklockor och liknande, men det kan också handla om rena leksaker såsom pussel och spel som fungerar som rena tidsfördriv.

Mer tips på roliga julklappar

Roliga julklappstips kan också handla om inredningsdetaljer. En öl- eller vinöppnare med en rolig eller vågad utformning är det inte många som säger nej till. Inramade tavlor eller bilder med roliga motiv är andra klassiker. Snapsglas med roliga motiv, belysning, fantasifullt designade matlådor – exemplen på roliga julklappstips för hus och hem finns av alla de slag.

Ett annat tips är att ge bort ett spel eller pussel i julklapp. Utbudet av sällskapsspel är minst sagt enormt och det lanseras alltid nya roliga produkter inför jul varje år. En del sällskapsspel riktar sig till hela familjen, medan andra främst är avsedda för vuxna.

Ps. Du hittar även tips på andra roliga presenter här på Presentguiden.

preloader