Studentpresenter

show blocks helper

Välj prisintervall:

Visar 1–48 av 101 resultat

Studentmössa - Studentpresenter
Som nybakad student har man barndomen bakom sig och vuxenvärlden framför sig. Det är en spännande, men samtidigt även lite skrämmande tid. Man har dock all tid i världen att vänja sig vid att vara vuxen. Först ska man fira ordentligt!

En nybliven student, tjej som kille, önskar sig antagligen helst av allt pengar. Ju ädlare valörer desto bättre. Dock ska du inte vara rädd för att ge studenten en riktig present. De flesta studentpresenter kan delas in i två kategorier, nämligen smycken och minnessaker samt bra att ha-saker.

Tips på studentpresenter

Halsband, armband och berlocker är vanliga studentpresenter. Det är egentligen bara plånbokens storlek som sätter gränserna för vad du kan köpa. När det gäller minnessaker är det vanligt att man köper saker som har en koppling till barndomen eller till det landskap man bor i. Tanken är att studenten, när han eller hon flyr boet, ska ha något som framkallar minnen.

Om studenten är på väg att flytta hemifrån kan det vara en bra idé att köpa saker till det egna boendet. Exempelvis några köksredskap och en servis är utmärkta presenter. Studenten kanske inte blir överlycklig för stunden men hon eller han kommer att uppskatta tanken i framtiden.

Andra exempel på studentpresenter är körlektioner, en ny mobiltelefon, en laptop, en klocka eller en exklusiv parfym.

preloader