Upplevelsepresenter

På senare tid har det blivit mer och mer populärt att ge bort upplevelsepresenter i stället för vanliga, fysiska presenter. Självklart har du kunnat köpa presentkort på resor och liknande under många år, men det som är speciellt med en upplevelsepresent är att aktiviteten är noga specificerad.

Det finns i huvudsak tre olika typer av upplevelsepresenter att välja mellan. Först och främst kan nämnas de upplevelser som bygger på en aktivitet. Aktiviteterna kan till exempel handla om sport, äventyr, kultur eller spänning. Några exempel på aktiviteter är klättring, spökvandringar, provkörning av sportbil, pistolskytte och fallskärmshoppning.

En annan kategori av upplevelsepresenter är skönhetsupplevelserna. Här har du mycket att välja mellan om du vill skämma bort någon riktigt ordentligt. En skönhetsupplevelse kan bestå av en massage eller en fotvårdsbehandling, men kan också bestå av en helg på ett exklusivt spa där alla tänkbara behandlingar finns att tillgå. Självklart ingår boende och en lyxig middag i en sådan upplevelse. De flesta upplevelsepresenter inom skönhet är för två personer.

Den tredje kategorin omfattar upplevelser för munnen och magen, det vill säga aktiviteter där mat och dryck är i centrum. Här kan du välja mellan mängder av olika dryckesprovningar, matlagningskurser, barrundor, exklusiva middagar och mycket mer.

show blocks helper

Välj prisintervall:

web
stats