Tidningen Bamse – Tidningsprenumeration 20 nummer

679 kr

Prenumerera 20 nummer av Bamse – Tidningsprenumeration

Köp hos Tidningskungen
Artikelnr: 1808700345306238 Kategori:

Beskrivning

Börja prenumerera på Bamse till kampanjpris och följ med Bamse och hans vänner på mängder av spännande äventyr i varje nummer. Bamse är en klassiker och alltid en uppskattad present till de yngre!
Bamse är världens starkaste Björn och tillsammans med sina vänner som Skalman, Lille skutt och farmor som gör den magiska dunderhonungen så händer det alltid massor av spännande saker. Bamse är en riktig klassiker som är mycket populär hos de yngre och har varit det ända sedan 1966 då serien startade. Förutom underhållande läsning och serier så innehåller varje nummer av Bamse massor av pyssel, tävlingar och ibland även en överraskning som en affisch, klistermärke eller något annat kul. Utöver detta så kan man även lära sig nya saker i Bamses alldeles egna mycket uppskattade skola.
En prenumeration på Bamse är en uppskattad present eller julklapp till de yngre. Tidningen Bamse utkommer med 20 nummer per år och är på Svenska!
Som prenumerant på Bamse får du även tillgång till tidningen digitalt via appen Flipp. Du kan skapa ett konto på Flipp så fort ditt köp registrerats hos förlaget och kan börja läsa tidningen via appen innan första tidningen levereras i brevlådan.
Förlaget delar ut ett par dubbelnummer varje år. Ett dubbelnummer är tjockare än en vanlig utgåva och avser 2 utgåvor i prenumerationen.
Denna tidning kan du få en gåva på köpet/premie beroende på vilket erbjudande du väljer.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera ”Tidningen Bamse – Tidningsprenumeration 20 nummer”