Tidningen Barbie 3 nummer

159 kr

Prenumerera 3 nummer av Barbie

Köp hos butik med lägst pris

Artikelnr: 1808701634340847 Kategori: Etiketter: , ,

Beskrivning

Har du eller känner du en pojke eller flicka som fullständigt älskar Barbie? Då är detta en tidningsprenumeration som kommer att falla dem i smaken!
Det är välkänt att Barbie-dockor världen över dagligen skänker glädje och härliga lekstunder till barn i alla åldrar. Med en prenumeration på tidningen Barbie får man som prenumerant möjligheten att läsa om Barbie och hur hon på absolut bästa sätt spenderar sina dagar tillsammans med sina vänner.
Serierna är framtagna i härliga färger och klassiskt målade bilder. Inspireras av Barbie-gängets härliga äventyr, få modetips för din Barbie och ta del av skojiga recept. I varje tidning får prenumeranten även roligt pyssel och fina affischer.
I samband med varje utdelning tillkommer det även en liten extra överraskning till läsaren. Tidningen Barbie bjuder även på kluriga tävlingar med fina priser. Barbie är tidningen för alla barn som vill spendera så mycket tid som möjligt tillsammans med Barbie och hennes kompisar.
Är du på jakt efter en rolig present till ditt barnbarn eller har du en son eller dotter som tycker om att leka med Barbie – sluta leta och beställ din prenumeration via oss på Tidningskungen redan idag! Alla våra prenumerationer avslutas automatiskt, oavsett om du ger bort dem som gåva eller beställer hem till dig själv.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Tidningen Barbie 3 nummer”
preloader