Vad ger man i present till en 50-årig man?

ostprovning-vinprovningBehöver du köpa present till en 50-årig man? Då har du kommit helt rätt – förutom presenttipsen här på presentguiden.net kommer här några bra tips på saker att tänka på när du ska hitta bra presenter till en femtioårig herre.

Behöver en 50-årig man prylar? Vanligtvis inte. Under 50 år har man redan vanligtvis hunnit samla på sig allt man behöver – och mer därtill. En mycket bättre present till 50-åringen är någon typ av upplevelse eller resa. Upplevelser kan man inte få för många av, och de tar heller inte någon plats i garderoben eller andra förvaringsutrymmen.

Upplevelse i present

En upplevelse att ge bort till en femtioåring kan vara allt från en öl- eller vinprovning, fotbollsresa, prova på att köra en riktigt snabb sportbil, eller att prova på att själv få ratta ett flygplan. Vissa gillar lugna kulinariska upplevelser, andra vill ha mer action. Köp gärna en upplevelse för två personer så att du själv, frun eller en kompis kan följa med, upplevelser är till för att delas med andra.

Andra presenter till 50-åringen

Om man ända har tänkt köpa en pryl till 50-åringen får du göra lite research så du vet att det verkligen är en pryl som personen vill ha, som några av tipsen här. Det kan vara något som han alltid har sagt att han vill ha men inte fått tummen ur och införskaffat. Det kan också vara någon ny uppfinning eller innovation som verkligen är perfekt för personen ifråga utan att han kanske ens känner till att det existerar, som uppladdningsbara värmesulor eller Anti-Gravity till iPhone.

preloader