20 års present

Här hittar du vår utvalda presenttips till personer som fyller 20 år, du kan även avgränsa och bara visa 20 års-presenter till 20 åriga tjejer eller 20 åriga killar.

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 4143 resultat

Bra presenter till en 20-åring

Det är ganska stor skillnad på presenter som passar för 20-åringar, beroende på kön. Men 20 åringar kan även ha gemensamma intressen och önskemål. Exempelvis kan ju alla 20-åringar få handla på Systembolaget och gå på krogen, om personen ifråga gillar att festa finns det många bra partysaker som spel och vin- eller ölglas.

Även parfym och skönhetsprodukter kan funka som present till en 20-åring oavsett kön. Presentkort och upplevelser är också bra idéer på saker att ge bort.

Vad ge i present till någon som fyller 20?

Personer i den här åldern funderar säkert på att flytta hemifrån eller har redan gjort det. Nödvändiga saker som köksredskap, en servis eller någon möbel är en hjälpsam present på vägen.

Växter till fönstren eller gardiner är andra tips för det nya hemmet. Om man vill ge något annat, finns det fodral för mobiltelefoner som även fungerar som en plånbok för alla kontokort och för körkortet. Fodral till mobiler finns i alla tänkbara färger.

Är det en konsert på gång? Då kan ett par konsertbiljetter eller festivalbiljetter vara ett utmärkt val. Eller varför inte bjuda 20-åringen på en upplevelse han eller hon kommer att minnas under lång tid?

Lista på bra presenter till 20-åringen:

  • Spännande upplevelse
  • Presentkorg med snacks och godis
  • En personlig present som kudde eller t-shirt med tryck
  • Presentkort på t.ex. kläder eller elektronik
  • Klocka eller accessoar
preloader