9 bästa julkalendrar till pojkvän

Väntan till julafton är lång. Det är i skrivande stund nästan 100 dagar kvar till julafton. Med en rolig julkalender känns december-månaden inte lika lång och varje morgon blir som en liten mini-julafton med dagligt lucköppnande.

Julkalendrar ges ut till både vuxna och barn, till både pojkvänner och flickvänner. Här har vi letat fram 2024 års bästa julkalendrar att ge till sin pojkvän, inspiration kommer från Adventskalenderguiden.se och deras lista över adventskalendrar för vuxna. Många julkalendrar har innehåll som passar till två personer – så här finns möjligheten att ge bort en present som man har nytta av själv. När du väljer adventskalender till pojkvän kan du både köpa färdig eller göra din egen julkalender. Det beror lite på hur mycket tid och pengar du vill lägga ner på en julkalender.

Tips! Tänk på att många julkalendrar blir slutsålda redan i oktober/november. Hittar du en adventskalender till pojkvän du verkligen är intresserad av att köpa är det sällan en bra idé att vänta. Om du däremot inte är så angelägen kan du chansa och vänta till Black Friday – då REA:s kvarvarande adventskalendrar – om det finns sådana ut.

Porsche Modellbil Adventskalender

Är din pojkvän bilintresserad i allmänhet – och sportbilsintresserad i synnerhet – är Porsche-julkalendern klockren. Här får man varje dag bygga på sin Porsche 911 modellbil så att den är färdig på julafton.

porsche adventskalender

Pris: 695 kr. Finns att köpa här.

Julkalender från Lakritsfabriken

Älskar din pojkvän lakrits är julkalendern från Lakritsfabriken ett givet val. Kalendern består av 24 ganska stora luckor som totalt innehåller 720 gram premiumlakrits. Här finns goda möjligheter att få smaka själv även om pojkvännen så klart har första tjing.

lakritskalender lakritsfabriken

Pris: 449 kr. Finns att köpa här.

Exklusiv julkalender för par

En adventskalender som ni båda kan ha det mysigt och spännande med under julen är Satisfyers erotiska julkalender för par. Kalendern innehåller vuxenleksaker, spel, massageoljor och tillbehör värda hela 9000 kr (!).

Bland produkterna finns leksaker för både honom och henne – som lufttrycksvibrator, vibrerande penisring, parvibrator och masturbator för honom. Fri frakt, snabb och diskret leverans från svensk webbutik.

satisfyer adventskalender

Pris: 1495 kr. Finns att köpa här.

DIY – Ölkalender

Då det tyvärr inte får säljas några ölkalendrar i Sverige får man istället göra en själv. För att få hjälp på traven finns det färdiga kartongmallar gjorda för just att innehåll ölburkar och ölflaskor.

Om din pojkvän gillar öl kan du här ge bort en riktigt uppskattad tidig julklapp.

gör egen ölkalender till pojkvännen

Pris: 179 kr. Finns att köpa här.

Julkalender Ford Mustang GT modellbil

På biltemat finns även en kalender där man bygger ihop den riktigt klassiska Ford Mustang GT-modellen. Julkalendern är en byggsats med både basplatta, ljudmodul med motorljud, instruktioner och en bok som handlar om bilen.

adventskalender ford mustang

Pris: 995 kr. Finns att köpa här.

Naughty & Nice Julkalender

Ytterligare en adventskalender för vuxna som är ett spännande tips på att ge sin pojkvän är Naughty & Nice Julkalender 2021. Julkalendern innehåller 8 vuxenleksaker och 16 st erotiska tillbehör, glidmedel, erotiska spel, stimulerande gels m.m.

Fri frakt, snabb och diskret leverans. Värdet på produkterna är över 5000 kr!

naughty nice julkalender

Pris: 1295 kr. Finns att köpa här.

Adventskalender med spritfylld choklad

Även om alkoholkalendrar är förbjudna att säljas i Sverige så finns det adventskalendrar med spritfylld choklad. Royal des Lys innehåller choklad med cognac, brandy, rom, whisky m.m.

adventskalender spritfylld choklad

Pris: 199 kr. Finns att köpa här.

Julkalender med hudvård & kroppsvård för honom

Den perfekta adventskalendern för alla pojkvänner som behöver förnya sina hudvårds- och kroppsvårdsprodukter. Kalendern är proppfull med skönhetsprodukter för honom och tillbehör. Perfekt adventskalender till pojkvän eller till fars dag i november.

man stuff adventskalender för honom

Pris: 299 kr. Finns att köpa här.

Popcorn adventskalender 2021

En rolig ätbar adventskalender är popcornkalendern från Popcorn Shed. Bakom varje lucka finns en påse färdigpoppade popcorn som är smaksatta med bl.a. choklad, karamell, hallon, mörk choklad och jordnötssmör.

Pris: 239 kr. Finns att köpa här.

preloader