Sista minuten present

När du planerar för någons födelsedag, examen eller annan högtidsdag gör du klokt i att vara ute i god tid. På så sätt kan du i lugn och ro hitta den perfekta presenten. Det är dock inte särskilt många av oss som är så förutseende. Det är betydligt vanligare att tiden rinner iväg och att man måste panikköpa en sista minuten-present.

Lyckligtvis behöver du inte nöja dig med vilken present som helst bara för att du är ute i sista stund. Du har alla möjligheter att hitta en present som både mottagaren blir överlycklig av att få och som du känner glädje i att ge.

Upplevelsepresent

Upplevelser, som ballongflygning över Stockholm, är verkligen trendiga just nu, men frågan är om det bara är en trend. Förmodligen är upplevelsepresenterna här för att stanna. Med en upplevelsepresent kan du boka mängder av spännande, roliga och intressanta upplevelser, antingen för en person eller för två personer. Det finns upplevelsepresenter i alla möjliga kategorier, från vildmarksäventyr till lyxiga spaupplevelser. Varför inte bjuda din äventyrlige morfar på en tur i en luftballong? Eller bjuda mamma och pappa på en lyxig herrgårdsvistelse?

Hur fungerar då en upplevelsepresent som en sista minuten-present? Jo, du kan beställa och betala presenten direkt på nätet, till och med fem minuter innan du ska lämna över den. Många av de webbutiker som erbjuder upplevelsepresenter har fina kort eller gåvobevis som du kan skriva ut och överlämna. Mottagaren kanske tror att det bara döljs ett gratulationskort i kuvertet du räcker fram, men förvåningen och glädjen blir nog högst påtaglig när kuvertet är sprättat!

Tidningsprenumeration

Det finns ju ett talesätt som säger att de bästa presenterna är de som räcker länge. En tidningsprenumeration är verkligen en sådan present. Tidningen dyker upp i brevlådan med jämna mellanrum och ger stor glädje för mottagaren varje gång.

Som sista minuten-present är en tidningsprenumeration utmärkt. Du kan beställa prenumerationen på nätet, antingen hos utgivaren själv eller hos en webbutik som specialiserar sig på tidningsprenumerationer. När du beställer på nätet kan du ofta få mycket fördelaktiga rabatter, vilket gör att du kan slå till på riktigt långa prenumerationer.

Presentkort

Presentkortet har ett oförtjänt dåligt rykte. Det är absolut ingen nödlösning. Med ett presentkort kan ju mottagaren själv bestämma vad hon eller han vill ha. Dessutom är ju shoppingturen redan betald! Om du är ute i absolut sista minuten finns möjligheten att köpa presentkort på nätet. Du kan då skriva ut ett gåvobevis eller liknande att räcka över till den du vill fira.

Lämna en kommentar

preloader