40 års present man

Här tipsar vi om bra presenter att köpa till en man som fyller 40 år, oavsett om det är ”din” man eller om det är till en manlig bekant eller killkompis.

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 117 resultat

Present till 40 årig man

Om du är på jakt efter en bra present till en man som fyller 40 år så gäller det att tänka lite kreativt. Att fylla 40 år är en stor händelse som kan vara förknippad med lite åldersnoja. Då det är en så jämn högtid vill man ofta ge bort lite finare och mer exklusiv present.

Exklusiv 40 års present man

En klassisk present till en man som fyller 40 år är en exklusiv whiskyflaska. Det är svårt att göra fel med en single malt.

För den som vill känna sig ungdomlig kan upplevelser i stället vara perfekta presenter. Bjud den nyblivne 40-åringen på något speciellt, som exempelvis att köra en supersportbil, gå på en ölprovning eller prova på att flyga en Boeing 767 med flygsimulator.

Bra upplevelser och exklusiva 40 års presenter till honom:

  • Öl eller whiskyprovning
  • Vinprovning
  • Köra supersportbil
  • Mer exklusiv och lite dyrare whiskyflaska eller vinflaska
  • Fallskärmshopp eller luftballongfärd
  • Flyga helikopter

Är du fru / sambo som ska ge en upplevelse till din 40 åriga man kan du med fördel välja en aktivitet som ni gör tillsammans – exempelvis dryckesprovning, avsmakningsmeny på lyxrestaurang eller spa-paket.

Prylar att ge till 40 årig man i present

Roliga teknikprylar som till exempel en bärbar grill är heller aldrig fel. En klassisk borrmaskin eller fickkniv för den händige fungerar också. För männen som vill rå om sig själva finns det även hudvårdsprodukter för män.

Även ett gymkort eller sportprylar inom t.ex. löpning eller styrketräning kan vara en uppskattad present. Om 40-års dagen är förknippad med åldersnoja kan det vara bra med träningsprylar som ju kan få jubilaren att få kännas som som ungdom igen och hitta tillbaka till sin forna styrka eller kondition.

Gillar 40-åringen golf kan du köpa något roligt träningsredskap för det där han kan träna upp sin sving eller puttning i hemmet, en puttningsmatta är ett bra presenttips i sådana fall.

preloader