Bröllopspresent

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 78 resultat

Tips på bra bröllopspresent

Vissa par har långa listor på lämpliga bröllopsgåvor. Ibland har paret lämnat in listan till en viss butik. Det är då helt enkelt först till kvarn som gäller för bröllopsgästerna.

Andra par önskar sig enbart pengar till smekmånaden i bröllopspresent. Oavsett vad som gäller för det bröllop du är inbjuden till kan det dock vara roligt att ge bort något speciellt i bröllopspresent, något som du själv tänker ut.

Köksutrustning och inredningsprylar i bröllopspresent

Att ge en bröllopsgåva som bröllopsparet kan använda i hushållet kan vara en god idé, men det gäller att du känner dig säker på att bröllopsparet kommer att uppskatta presenten. Saker till köket eller inredningsdetaljer kan vara perfekta presenter. Huvudsaken är att presenten kommer att komma till användning.

Bra upplevelser & resor att ge i bröllopspresent

Vad som i övrigt är bra bröllopspresenter beror mycket på i vilket stadium av livet bröllopsparet befinner sig. Om det är ett ungt par, som kanske inte ännu har satt bo, kan presentkort på resor och upplevelser vara bra alternativ.

Paret som redan har bildat familj kanske hellre vill ha presentkort på en romantisk weekend som kan utnyttjas när man behöver komma bort från vardagen för en stund.

Bröllopspresenter som passar de flesta

Exempel på generella bröllopspresenter kan vara vackra glas, morgonrockar, vin, möbler, designsaker och liknande. Det finns dock ingen bröllopspresent som är fel, bara presenten uppskattas av bröllopsparet.

preloader