Presenter till henne

Välj prisintervall:

Visar 1–60 av 267 resultat

Presenttips till henne

En del tjejer och kvinnor älskar att få skönhetsprodukter, crèmer och andra produkter för hud och hår, medan andra hellre vill få en hög med spännande romaner eller en DVD-box. Alla tjejer och kvinnor är helt enkelt olika. Viktigast är att presenten är vald med omtanke och kärlek.

Den första frågan du kan ställa dig är vad mottagaren tycker om att göra. En present som kommer till användning är alltid den bästa presenten. Sedan kan du även fundera på vad mottagaren kan tänkas behöva.

Några generella presenttips kan vara ett sällskapsspel (som tjejen eller kvinnan kan spela med sina väninnor), ett fint smyckeskrin eller smyckesträd, en varm filt eller en mysig morgonrock, presentkort på kläder och/eller skönhetsprodukter, ett fint smycke, en prenumeration på ett månadsmagasin, en ny plånbok eller ett mobilfodral som dubblerar som plånbok, ett fint armbandsur eller någon mer exklusiv inredningsdetalj till hemmet.

En upplevelsepresent slår heller aldrig fel. Det gäller bara att du har en känsla för vad mottagaren kan tänkas tycka om att göra. Det fina med en upplevelsepresent är att du även kan bjuda med dig själv. Ge bort en vinprovning i present och följ med själv. Det blir en rolig upplevelse för er båda!

preloader